TMP-Parkstad
Praktijk voor Massagetherapie en Bewustwording
 

De praktijk

TMP-Parkstad is opgericht door Maureen Conemans- van Meeteren. De stap van een succesvolle accountmanager in de financiële dienstverlening naar zelfstandig onderneemster was een bewuste keuze. Heel spannend, niet wetende hoe het allemaal zou gaan lopen. De tijd was er in ieder geval rijp voor. Na een omscholing van 1 jaar, waarbij er fulltime gestudeerd werd en vooral veel praktijk geoefend, werd TMP -Parkstad in oktober 2009 geopend. 

In het ouderlijk huis op de Heerlerbaan werd een kamertje ingericht en de eerste klanten werden ontvangen. Na een half jaar is de praktijk verhuisd naar het oude CBS gebouw in Heerlen. Tegelijkertijd werd de HBO opleiding tot Natuurgeneeskundig therapeut met als professie Massagetherapie succesvol afgerond.


Nu, na een aantal jaren en verschillende locaties waar de praktijk gevestigd was verder, bloeit en groeit TMP-Parkstad als nooit tevoren.

Van oktober 2009 tot aan einde 2017 is Maureen altijd fulltime in de praktijk werkzaam geweest. Vanaf januari 2018 tot aan de zomer van 2021 is de aandacht verplaatst naar groei en ervaring opdoen bij andere bedrijven, om sterker met TMP-Parkstad terug te komen!


Wees welkom en ervaar de heilzame werking van een ontspannen massage of een andere behandeling bij TMP-Parkstad.


Krachtige groet, Maureen


Voor meer informatie:

06-54971450